2018-10-12 07:21:15• hírek • (x)

Széles választék – verhetetlen árak

Te is szívesebben emeled le a polcról a magyar termékeket? Kedves a szemednek, ha magyar nyelvű csomagolásokat látsz? Ha a válaszod egyértelműen igen, akkor térj be a Nagypiacnál található Super Alimente szupermarketbe.

A Super Alimente novemberben ünnepli 10. születésnapját, s az elmúlt évek során méltán sikerült magát belopnia a szatmári vásárlók szívébe. Enne kulcsa egyértelműen az állandóan bővülő, széles választékban, a garantált minőségben és a tartósan alacsony árakban keresendő. Ugyanakkor a Super Alimentének sikerült lépést tartania a legújabb trendekkel is, hiszen a polcokon a reform- és bioélelmiszerek után érdeklődők is megtalálják a számukra megfelelő termékeket. Emellett gondoltak a cukorbetegséggel küzdőkre is, diabetikus termékek egész hadát sorakoztatva fel.



Ha tehát összejön a család és egy nagyszerű és kiadós vacsorát kell szervíroznod, de ahány vendég, annyi igény, akkor irány a Super Alimente üzlete. A hűtőpultban folyamatosan friss és minőségi magyar termékeket, sertés- és baromfihúst találsz, de a tökéletes köretet is megtalálod a polcokon. Ízletes falatok mellé dukál egy pohárka zamatos bor vagy finom, jól behűtött pezsgő is. Ezekért se menj más helyre, ugyanis a szupermarket széles kínálatában megtalálod a legnépszerűbb magyarországi italokat, melyek biztosan minden vendég tetszését elnyerik majd.



Emellett azt is érdemes tudnod, hogy a Super Alimente folyamatosan változatos hétvégi akciókkal készül, minden hét csütörtökjétől vasárnapjáig több tucat terméket vásárolhatsz meg kedvezményes áron. Legyen szó hús- vagy tejtermékről, édességről vagy üdítőkről, mindegyiket pénztárcabarát összegért szerezheted meg. Emellett állandóan frissítik a szezonális termékek listáját is, nemrégiben például megjelentek a kivilágításhoz nélkülözhetetlen mécsesek és gyertyák.
 

Tehát irány a Super Alimente szupermarket, ahol széles választékkal, alacsony árakkal, és ami a legfontosabb, magyar termékekkel várnak. Megtalálod őket a szatmári Nagypiac szomszédságában, de a legfrissebb akciókról az üzlet Facebook-oldalán is értesülhetsz.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: